ΑΘΗΝΑ
03:04
|
05.05.2024
Έκοβε βόλτες για πέντε ώρες πριν εντοπιστεί ενώ οι κάτοικοι παρέμεναν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Επέστρεψε στο τσίρκο από το οποίο είχε δραπετεύσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα λιοντάρι περιφέρονταν χθες, Σάββατο, για περισσότερες από πέντε ώρες, ελεύθερο στους δρόμους του Λαντίσπολι, κοντά στη Ρώμη, με τους κατοίκους να παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, όσο η αστυνομία και το προσωπικό του τσίρκου από το οποίο δραπέτευσε, προσπαθούσαν να το πιάσουν.

Ο δήμαρχος Αλεσάντρο Γκράντο προειδοποίησε τους κατοίκους να μείνουν στο σπίτι, ενώ η αστυνομία και το προσωπικό του τσίρκου προσπαθούσαν να πιάσουν το ζώο.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, περισσότερες από πέντε ώρες αφότου το αρχικό του μήνυμα σήμανε συναγερμός, ο δήμαρχος της πόλης Αλεσάντρο Γκράντο, ενημέρωσε πως το λιοντάρι ναρκώθηκε και αιχμαλωτίστηκε.

Θα παραδοθεί στο προσωπικό του τσίρκου, έγραψε ο δήμαρχος, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιχείρηση σύλληψης του ζώου που φέρεται να ονομάζεται Κίμπα.

«Ελπίζω ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί να ταράξει κάποιες συνειδήσεις και να μπορέσουμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στην εκμετάλλευση των ζώων», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα