ΑΘΗΝΑ
07:23
|
28.04.2024
Ο 35χρονος έχει συλληφθεί για παλαιότερη υπόθεση, που αφορά τη συμμετοχή του σε επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 2017 στον Βόλο.
Δολοφονία Κατσούρη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε μαχαίρι που είχε βρεθεί έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, και στο οποίο είχε ανιχνευτεί αίμα του θύματος, εντοπίστηκε DNA του 35χρονου Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες από τις αρχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη προχθές (11/11) για παλαιότερη υπόθεση, που αφορά σε συμμετοχή του σε επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πόλη του Βόλου. Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε 12 μήνες φυλάκιση για τα γεγονότα του 2017. Ο ίδιος άνθρωπος, ωστόσο, ελέγχεται και για τα επεισόδια της 8ης Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ βρισκόταν μαζί με τον Μιχάλη Κατσούρη, με τον οποίο ήταν φίλοι, και είναι το άτομο που εμφανίζεται σε βίντεο να συγκρούεται κατά λάθος μαζί του.

Οι Αρχές εξέτασαν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο το μοιραίο τραύμα που στέρησε τη ζωή του Μιχάλη, να προέρχεται από ακούσιο τραυματισμό τη συγκεκριμένη στιγμή. Χθες, οι Αρχές έλαβαν δείγμα DNA από τον 35χρονο, για να διαπιστώσουν εάν προκύπτει ταυτοποίηση ή όχι με γενετικό υλικό στα μαχαίρια που κατασχέθηκαν και βρέθηκε πάνω τους αίμα του Μιχάλη Κατσούρη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα