ΑΘΗΝΑ
13:04
|
10.05.2024
Σύμφωνα με την εξέταση, η βολίδα προκάλεσε τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου και στη συνέχεια κατέληξε στην αριστερή τραχηλική χώρα. 
17χρονος Ρομ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη δολοφονία του 17χρονου Χρήστου, ενώ ξεχειλίζει η οργή κατά της ΕΛ.ΑΣ. για το νέο περιστατικό «εκπυρσοκρότησης» όπλου αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξέταση καταγράφει πως η βολίδα προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου και στη συνέχεια κατέληξε στην αριστερή τραχηλική χώρα

Η βολή πραγματοποιήθηκε από μικρή απόσταση από το θύμα, ενώ η σφαίρα παρέμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού. 

Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο 17χρονος Χρήστος φέρει εκδορές τριβής στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, ενώ δεν διαπιστώνονται χτυπήματα στα πλευρά.

Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δείγματα πυρίτιδας στα δάχτυλα του θύματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Service και συμπερίληψη

Ράφα: Ισραηλινά τανκς «έκοψαν» την πόλη στη μέση

ΛΑΡΚΟ: Πανό διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών

«Δικαιοσύνη στα θύματα της Πύλου»: Συναυλία την Κυριακή στου Ρουφ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα