ΑΘΗΝΑ
06:10
|
03.05.2024
Δριμεία κριτική της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη, η οποία αδιαφορεί παρά τις καταγγελίες των γονέων.
9ο Γυμνάσιο Περιστερίου-Καταγγελία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που η υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής διαπίστωσε σε έλεγχό της στο 9ο Γυμνάσιο Περιστερίου εκτεταμένες φθορές του επιχρίσματος της οροφής αλλά και ίχνη υγρασίας σε αίθουσα που γίνεται το μάθημα των εικαστικών, στην οροφή διαδρόμου του κτιρίου και στην οροφή του κλιμακοστασίου. Η ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων εμπίπτει στη Δημοτική Αρχή. Οι γονείς έχουν καταγγείλει το πρόβλημα αλλά αγνοήθηκαν. Το θέμα έφερε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου επισημαίνοντας τα εξής:  

Ούτε τους γονείς του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου που καταγγέλλουν ότι υπάρχει μούχλα στο σχολείο ούτε την  υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας δεν υπολογίζει η Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη.

Στις 7/2/23 έκανε έλεγχο η υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής επιβεβαιώνοντας ότι δύο αίθουσες έχουν μούχλα και είναι ευθύνη του Δήμου επιληφθεί του θέματος. Στην 1/11/23, εννιά μήνες μετά (!) η ίδια υπηρεσία επιβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει τίποτε.

Το θέμα έφερε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου και για άλλη μια φορά η διοίκηση Παχατουρίδη…σφύριζε αδιάφορα.

Άμεσα να λυθεί το πρόβλημα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα