ΑΘΗΝΑ
04:24
|
02.05.2024
Για τις εικόνες ντροπής και την αδιαφορία της Πολιτείας σε Ολυμπιακή χρονιά ξέσπασε η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου.
Νικόλ Κυριακοπούλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικαιολογημένα αγανακτισμένοι αισθάνονται οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου αφού το προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για τρίτη εβδομάδα. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια και όλη η εγκατάσταση, μ’ εξαίρεση το κλειστό, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι σε μια χρονιά προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

«Ντρέπεται και η ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου καταγγέλλοντας την εγκατάλειψη του προπονητικού κέντρου σε ανάρτησή της. «Η κατάντια του Αγίου Κοσμά. Είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα μας ότι τάχα θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται και η ντροπή. Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε η Νικόλ Κυριακοπούλου και πρόσθεσε: «Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε.

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…», καταλήγει η αθλήτρια στην ανάρτησή της.

Χθες η αθλήτρια μίλησε για το ίδιο θέμα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Είπε:  «Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχουμε ρεύμα, δεν έχουμε τουαλέτες κάθε τρεις και λίγο. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, ντρεπόμαστε να φέρουμε συναθλητές μας από άλλες χώρες», δήλωσε η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου σε συνέντευξή της στο Κόκκινο 105,5 αναφορικά με τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά που προπονούνται οι αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το προσεχές καλοκαίρι.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν θέλουν υψηλό αθλητισμό στην Ελλάδα, λένε ότι θα πάμε στο στάδιο της Παιανίας και εκεί δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα, είναι τραγική η κατάσταση, έτσι προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς».

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα και ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε για το ίδιο θέμα: «Κλείνουν τον Άγιο Κοσμά, δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή την στιγμή. Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα