ΑΘΗΝΑ
11:44
|
03.05.2024
«Δεν συναποφασίζουμε σε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν αποφάσεις που άπτονται της ζωής του δήμου, αλλά οι αποφάσεις είναι της κυβέρνησης» είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, και ζητήματα όπου η κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Κατά την συνομιλία τους, αναφέρθηκαν και σε ζητήματα του τουρισμού με τον Πρωθυπουργό να υποστηρίζει ότι «καταφέραμε και την έχουμε κάνει προορισμό 12 μήνες τον χρόνο, αλλά τώρα έχουμε άλλου είδους προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε».

Νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η κατασκευή της 4ης γραμμής του μετρό θα συνεχίσει κανονικά, βάσει του διαμορφωμένου σχεδίου, ακόμα και στη περίπτωση που ο νέος Δήμαρχος υποστηρίξει τους πολίτες που αντιτίθενται.

«Δεν συναποφασίζουμε σε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν αποφάσεις που άπτονται της ζωής του δήμου, αλλά οι αποφάσεις είναι της κυβέρνησης (…), οι εργασίες στο μετρό θα συνεχιστούν» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα