ΑΘΗΝΑ
02:00
|
02.05.2024
Εμείς οι Παλαιστίνιοι που αντιμετωπίζουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα της γενοκτονίας από τις ισραηλινές κατοχικές αρχές είμαστε πάντα παρόντες στο πλευρό των Ελλήνων αδελφών μας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εμείς οι Παλαιστίνιοι που αντιμετωπίζουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα της γενοκτονίας από τις αρχές της αποικιακής ισραηλινής κατοχής, βρισκόμαστε πάντα παρόντες στο πλευρό των Ελλήνων αδελφών μας μνημονεύοντας την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου που έλαβε χώρα πριν από 50 χρόνια εναντίον της φασιστικής στρατιωτικής δικτατορίας.

Είναι οι ίδιοι καταπιεστές του παλαιστινιακού λαού μας σήμερα, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, συστρατεύθηκαν και τότε υπερασπιζόμενοι την στρατιωτική δικτατορία το 1967 καταλύοντας τη δημοκρατία στην Ελλάδα.

Η αλληλεγγύη και η αδελφοσύνη μεταξύ των λαών είναι δρόμος αμφίδρομος και συχνά δρόμος αντίθετος με τις επίσημες πολιτικές αποφάσεις που αδιαφορούν για τη ζωή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

Σήμερα, με συγκίνηση και σεβασμό αποτίουμε φόρο τιμής για τις θυσίες των φίλων μας, των Ελλήνων αγωνιστών της ελευθερίας που πάλεψαν για τη δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ζήτω η Ελληνο-Παλαιστινιακή φιλία!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα