ΑΘΗΝΑ
18:35
|
28.04.2024
Βροχές ή καταιγίδες στο Αιγαίο με βελτίωση από το μεσημέρι. Πολύ ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι, με σταδιακή εξασθένηση. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Κοζάνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βροχές ή καταιγίδες στο Αιγαίο με βελτίωση από το μεσημέρι. Πολύ ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι, με σταδιακή εξασθένηση. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, φαινόμενα που τις μεσημεριανές ώρες θα περιοριστούν στην Κρήτη. Τοπικές βροχές στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά θα εκδηλωθούν στη Θράκη μέχρι το ξημέρωμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 14, στην Ήπειρο από 2 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15-16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 14 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 9 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 7-8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν στα επίπεδα των 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση το απόγευμα. Στο Ιόνιο επίσης θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ και προοδευτική εξασθένηση.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις που προοδευτικά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, αλλά σταδιακή θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 6-7 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα επίπεδα των 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς, με τις ελάχιστες περιφερειακά της πόλης να είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα