ΑΘΗΝΑ
03:06
|
02.05.2024
«Υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ένα νέο σχήμα, μεγαλύτερο από φορέα, λιγότερο από κόμμα», δήλωσε ο επικεφαλής της «Ομπρέλας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συνέντευξη του στο ethnos.gr, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι είναι εφικτή και επιθυμητή τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε περίπτωση που οι 6+6 αποχωρήσουν οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι υπάρχει «μια μεγάλη κινητικότητα» και προμηνύοντας πως «μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Ο πρώην Υπουργός, σχολιάζοντας τις συζητήσεις που διεξάγονται στην κίνηση των 6+6, είπε: «Νομίζω μετά από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, απλώς η αποχώρηση ήταν θέμα χρόνου».

«Ήταν τέτοια η επιθετική γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε πάρα πολύ δύσκολη την συμβίωση στο μέλλον», πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου πως «φαίνεται να υιοθετεί κάποια από τα χειρότερα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ 2019-2023 χωρίς να βάζει καινούργια θέματα στη συζήτηση». «Νομίζω μετά από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, απλώς η αποχώρηση ήταν θέμα χρόνου».

«Υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ένα νέο σχήμα, μεγαλύτερο από φορέα, λιγότερο από κόμμα, που θα θέσει διάφορα πράγματα, που νομίζω ότι μπορεί να γίνει ελκυστικό για μεγάλη μερίδα του κόσμου», δήλωσε ο επικεφαλής της «Ομπρέλας».

Σε ερώτηση για ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές απάντησε: «Θα τα δούμε αυτά σιγά σιγά. Κάθε βήμα στην ώρα του, θέλει συζήτηση και όχι μόνο ανάμεσα στους βουλευτές που φεύγουνε και στα στελέχη με την ευρύτερη κοινωνία, με ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί από την πολιτική».

«Θέλει σοβαρά βήματα, με σκέψη, με διαβούλευση, με συζήτηση, αλλά συγχρόνως, για να το πω και από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο, δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα