ΑΘΗΝΑ
07:22
|
02.05.2024
Τα δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα και τα θύματα είναι μια νεαρή γυναίκα, συνοδηγός του ΙΧ και ένας αναβάτης μοτοσικλέτας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα με θύματα τη συνοδηγό ενός ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας στη λεωφόρο Συγγρού.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, όταν ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να σκοτωθεί. Σύμφωνα ρεπορτάζ του Mega η συνοδηγός έχασε τη ζωή της και ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα έγινε στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και ο οδηγός φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Συνεργεία καθάρισαν το οδόστρωμα από τα λάδια και δεν άργησε να δοθεί ξανά στη κυκλοφορία η λεωφόρος.

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη Λεωφόρο Συγγρού, με θύμα τον αναβάτη μοτοσικλέτας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε επίσης στο τέρμα της Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα όταν μια μοτοσικλέτα προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής, από τη σφοδρή σύγκρουση να εκτιναχθεί στην άσφαλτο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα