ΑΘΗΝΑ
10:40
|
06.05.2024
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Ο 23χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Ο 23χρονος είχε απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα την αστυνομία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 23χρονος με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, ανάμεσά τους και μια 13χρονη στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο 23χρονος είχε απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα την αστυνομία, ενώ το 2022 είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από τις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να έχει μόνιμη κατοικία, έχοντας παραμείνει ένα χρόνο στη φυλακή.

Στο μεταξύ, την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ζήτησε από την αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετά από επικοινωνία που είχαν το πρωί.

Αφορμή στάθηκε η μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντος για τις πρόσφατες επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια. Ο υπουργός ζήτησε και διοικητική διερεύνηση του θέματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα