ΑΘΗΝΑ
04:01
|
03.03.2024
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.
Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την ορχήστρα Athens Big Band και την πλατεία Συντάγματος κατάμεστη από κόσμο, ο Δήμος Αθηναίων φωταγωγεί απόψε  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση, με παρουσιαστές τη Νάνση Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, φιλοξενεί τους τραγουδιστές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή που παρουσιάζουν μαζί με την μπάντα του Δήμου Αθηναίων γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια με jazz ηχόχρωμα και αρκετή δόση γιορτινής διάθεσης.

Και το φετινό κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος είναι από το Καρπενήσι. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί 83 χιλιόμετρα φωτεινών γιρλαντών τύπου led και φωτοσωλήνες σε δέντρα και κολώνες, ενώ περισσότερα από 3.800 εναέρια και επιστύλια led στολίδια δίνουν τον γιορτινό τόνο.

Επιπλέον, στην Αθήνα έχουν στολιστεί άλλα 44 δέντρα, μεγάλα αερόστατα και αρκούδοι σε 37 από τις πλατείες της πρωτεύουσας. Έχουν επίσης στηθεί 10 χριστουγεννιάτικα χωριά με πλούσιο πρόγραμμα στήνονται σε ισάριθμες πλατείες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Η αστυνομία διέλυσε συμμορία που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Οι Συντηρητικοί κυριαρχούν στο κοινοβούλιο του Ιράν, στις εκλογές της συνέλευσης

«Συνταγματικός» ολοκληρωτισμός

Η Γάζα δέχεται την πρώτη αεροπορική ρίψη αμερικανικής ανθρωπιστικής βοήθειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα