ΑΘΗΝΑ
14:09
|
30.05.2024
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.
Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την ορχήστρα Athens Big Band και την πλατεία Συντάγματος κατάμεστη από κόσμο, ο Δήμος Αθηναίων φωταγωγεί απόψε  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση, με παρουσιαστές τη Νάνση Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, φιλοξενεί τους τραγουδιστές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή που παρουσιάζουν μαζί με την μπάντα του Δήμου Αθηναίων γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια με jazz ηχόχρωμα και αρκετή δόση γιορτινής διάθεσης.

Και το φετινό κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος είναι από το Καρπενήσι. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί 83 χιλιόμετρα φωτεινών γιρλαντών τύπου led και φωτοσωλήνες σε δέντρα και κολώνες, ενώ περισσότερα από 3.800 εναέρια και επιστύλια led στολίδια δίνουν τον γιορτινό τόνο.

Επιπλέον, στην Αθήνα έχουν στολιστεί άλλα 44 δέντρα, μεγάλα αερόστατα και αρκούδοι σε 37 από τις πλατείες της πρωτεύουσας. Έχουν επίσης στηθεί 10 χριστουγεννιάτικα χωριά με πλούσιο πρόγραμμα στήνονται σε ισάριθμες πλατείες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και το ανήλικο παιδί της στη Θεσσαλονίκη

Άγιοι Ανάργυροι: «Η ΕΔΕ δεν ολοκληρώθηκε» λένε οι δικηγόροι της οικογένειας

Είμαι χαρούμενος ως Πρωθυπουργός για την άρτια διοργάνωση του τελικού!!

Απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στα σχέδια της Ελληνικός Χρυσός για 12ωρη εργασία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα