ΑΘΗΝΑ
08:57
|
06.05.2024
Η ομάδα στελεχών γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου μετρά ώρες για την ανακοίνωση της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του κ. Κασσελάκη.
Έφη Αχτσιόγλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καζάνι που βράζει θυμίζει κάθε μέρα που περνά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς ομάδες σημαντικών στελεχών που διαφοροποιούνται με τη νέα ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη αποχωρούν διαδοχικά. Μία από αυτές είναι η λεγόμενη «ομάδα 6+6» με επικεφαλής την Έφη Αχτσιόγλου που συνεδρίασε χθες Τετάρτη 22/11 σε μία προσπάθεια να αποφασίσει για τα επόμενα βήματα.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον της «Ομάδας 6+6» αναφέρουν πως τα μέλη της δεν θα συμμετάσχουν αύριο, 23 Νοεμβρίου, το απόγευμα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που έχει προγραμματιστεί για τις 16.00.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για πιθανές νέες αποχωρήσεις πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα γίνουν το πρωί της Πέμπτης.

Όσον αφορά την πιθανή συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν, πηγές της ομάδας Αχτσιόγλου εκτιμούν πως έχουν βρεθεί οι 10 βουλευτές που απαιτούνται, στους οποίους περιλαμβάνονται οι επτά βουλευτές από τους «6+6» και οι δύο βουλευτές της «Ομπρέλας». Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν πως δεν επιδιώκουν να αλλάξουν την κατάσταση και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τις αποχωρήσεις των Ευ. Τσακαλώτου και Π. Πέρκα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον 45 βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 32.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο Χοσέ Ραούλ Μουλίνο επόμενος πρόεδρος του Παναμά

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα