ΑΘΗΝΑ
10:55
|
02.05.2024
Ηττημένους χαρακτήρισε όσους έχουν αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πολάκης, ενώ πρόσθεσε ότι υπονόμευαν το κόμμα.
Πολάκης για αποχωρήσεις ΣΥΡΙΖΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βολές κατά των εννέα βουλευτών που αποχώρησαν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης από το περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «υπονόμευση» της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη από την επομένη της ανάδειξής του στην ηγεσία και κατηγόρησε τους αποχωρήσαντες ότι «βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».

«Μιλάμε για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότητας της εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συστηματικό τρόπο στην αποχώρησή τους», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις των 9 βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βάζουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει κι αυτό όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της ιστορίας», τόνισε ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και στρώματα. Με συντριπτική πλειοψηφία στελεχών και μελών να στηρίζουν το αποτέλεσμα εκλογής θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην ανατροπή του από μία προοδευτική κυβέρνηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Χαμηλότερος ρυθμός ανάπτυξης από το Πρόγραμμα Σταθερότητας

Κασσελάκης για Μάτι: Ν’ αλλάξει η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας

Η Ρωσία καλεί έρευνα για τους μαζικούς τάφους στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα