ΑΘΗΝΑ
10:35
|
18.05.2024
Ευτυχώς δεν προέκυψε σύγκρουση με άλλη αμαξοστοιχία που να βρισκόταν στις ίδιες γραμμές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλο μπέρδεμα και ταλαιπωρία επικράτησε το πρωί, με τους επιβάτες του προαστιακού να έρχονται αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό, όταν η αμαξοστοιχία, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μπήκε σε λάθος ράγες, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σταθμό των Άνω Λιοσίων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σύγκρουση με άλλη αμαξοστοιχία που θα βρισκόταν στις ίδιες γραμμές.

Σαν να μην έφτανε αυτό εκδόθηκε ηχητική ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα αναχωρήσει ξανά, προκειμένου να μεταβεί όπως εξαρχής έπρεπε, στο σταθμό του αεροδρομίου. Οι πολίτες επιβιβάστηκαν, όμως ο συρμός δεν ξεκινούσε. Μετά από λίγο βγήκε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από τον συρμό και να μεταβούν στην απέναντι αποβάθρα, γιατί θα ερχόταν να τους περισυλλέξει άλλη αμαξοστοιχία.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα ψηφίζεται πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε σχέση με τα Τέμπη, με την κυβέρνηση να έχει δηλώσει κάθετα πως δεν θα υποστηρίξει την πρόταση.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Χεζμπολάχ: Αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων στην σύγκρουση με Ισραήλ

Υεμένη: Κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper από τους Χούθι

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιράν: Αδιαφορία από Δύση και Ισραήλ για το Διεθνές Δίκαιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα