ΑΘΗΝΑ
00:22
|
04.05.2024
«Η υπηρεσία μας ουδέποτε ενημερώθηκε για την μη τήρηση των περιοριστικών όρων. Τυχόν ευθύνες αρμοδίων οργάνων ερευνώνται» αναφέρει η ανακοίνωση της εισαγγελίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισαγγελική έρευνα για παραλείψεις αρμοδίων, σχετικά με την υπόθεση του προφυλακιστέου 23χρονου, που κατηγορείται για έναν βιασμό από 6 απόπειρες στα Εξάρχεια, ξεκινά η ελληνική δικαιοσύνη.

Αφορμή για τη νέα έρευνα της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας είναι το γεγονός ότι οι Εισαγγελείς δεν ενημερώθηκαν για την μη τήρηση των περιοριστικών όρων από τον προφυλακισμένο κατηγορούμενο ως όφειλαν τα αρμόδια όργανα, μετά την αποφυλάκιση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο εν λόγω κατηγορούμενος κρατήθηκε προσωρινά και αποφυλακίστηκε με βούλευμα του συμβουλίου εφετών Αθηνών, που έκρινε για νομικούς λόγους ότι συμπληρώθηκε το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης. Με το ίδιο βούλευμα τέθηκαν στον κατηγορούμενο η εξής περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης διαμονής του στην δομή Μαλακάσας και τις υποχρεώσεις εμφανίσεις στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του την πρώτη, 10η και 20ή ημέρα εκάστου μηνός.Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών Ενημέρωσε έγγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα όπου όφειλε ο εν λόγω κατηγορούμενος να εμφανίζεται κοινοποιώντας προς τούτο και απόσπασμα του βουλεύματος. Η υπηρεσία μας ουδέποτε ενημερώθηκε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο για την μη τήρηση των περιοριστικών όρων από τον κατηγορούμενο. Τυχόν ευθύνες αρμοδίων οργάνων ερευνώνται από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν παραγγελίας μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα