ΑΘΗΝΑ
12:53
|
06.05.2024
Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό.
Ένας ακόμη εκτροχιασμός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας του Προαστιακού το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πάτρα, στο ύψος της οδού Γούναρη, επέφερε την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νικόλαος Νικολάου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός με παραγγελία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ήταν η τρίτη φορά που συνέβαινε κάτι ανάλογο στον Προαστιακό της Πάτρας. Τα ερωτήματα για την συντήρηση της γραμμής από όπου διέρχονται οι συρμοί του Προαστιακού είναι πολλά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο χθεσινός εκτροχιασμός ήταν ο τρίτος που συμβαίνει στον Προαστιακό της Πάτρας. Τα ερωτήματα για την συντήρηση της γραμμής από όπου διέρχονται οι συρμοί του Προαστιακού είναι πολλά.

Το τρένο με περισσότερους από 70 επιβάτες, λίγο πριν τις δύο χθες το μεσημέρι ξέφυγε από τις ράγες στο ύψος της Γούναρη και ενώ κατευθυνόταν στον σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ενώ έκλεισε η είσοδος του παλιού λιμανιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα