ΑΘΗΝΑ
09:14
|
09.05.2024
Μετά τους Αμπελόκηπους και το Αιγάλεω, νέο περιστατικό στο 21ο Δημοτικό της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.
Ο Βόλος τελευταίος σε μια σειρά διαδοχικών περιστατικών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται τα περιστατικά με πτώση σοβάδων σε σχολεία, καθώς μετά τις δύο τελευταίες περιπτώσεις στους Αμπελόκηπους, το Αιγάλεω και την Σύρο, σειρά πήρε σήμερα ο Βόλος.

Συγκεκριμένα, την αναστολή λειτουργίας της μίας από τις δύο πτέρυγες που στεγάζουν το 21ο Δημοτικό Σχολείο στη συμβολή των οδών Ορμινίου με Θερμοπυλών στη Νέα Δημητριάδα, αποφάσισε ο δήμος Βόλου, μετά από την πτώση σοβάδων, ευτυχώς σε ώρα που το σχολείο ήταν κλειστό.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί βρήκαν τον διάδρομο της εισόδου του κτιρίου γεμάτο με σοβάδες που είχαν πέσει από την οροφή και κατόπιν συνεννόησης αποφασίστηκε να κλείσει η μία πτέρυγα του σχολείου.

Σημειώνεται ότι και το Γυμναστήριο του Σχολείου δεν χρησιμοποιείται μετά τις πλημμύρες λόγω του ότι υπέστη ζημιές, όπως ανέφερε μητέρα μαθητή του σχολείου, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σήμερα, καθώς στεγάζοταν στο κτίριο στο οποίο έπεσαν οι σοβάδες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Άμστερνταμ: 125 συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

Τουρισμός, εργασιακή βαρυχειμωνιά και τα μαγευτικά «νησιά Νταχάου» 

Βόρεια Μακεδονία-εκλογές: Κατακόρυφη πτώση του κυβερνώντος κόμματος

Ρωσία: Παρελάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια για την Ημέρα της Νίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα