ΑΘΗΝΑ
18:33
|
01.05.2024
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό και θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Χανιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τοπικές βροχές στα δυτικά και ανατολικά που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα θαλάσσια κυρίως τμήματα. Τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στην αρχή της ημέρας στα ορεινά και ημιορεινά της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα σε κάτω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Θυελλώδεις άνεμοι με εντάσεις έως 8-9 μποφόρ στην αρχή της ημέρας με σταδική εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις αναμένονται σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ενώ στην αρχή της ημέρας οι χιονοπτώσεις είναι πιθανό να σημειώνονται και σε πεδινά τμήματα στο Βόρειο Έβρο. Χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου, όπου πρόσκαιρα και τοπικά χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε ημιορεινά τμήματα της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας, καθώς και σε ορεινά τμήματα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 9, στην Ήπειρο από -7 έως 10 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -6 έως 10, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 12-14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 8 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 15 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές-δυτικές γενικά διευθύνσεις αρχικά με εντάσεις έως 8-9 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις αρχικά με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στα δυτικά έως 7 μπόφορ, με σταδιακή εξασθένηση μετά τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις αρχικά με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 6 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα