ΑΘΗΝΑ
22:28
|
02.05.2024
Σύμφωνα με τα μέλη του οργάνου που αποχώρησαν χθες, αποχαιρέτησε την Κουμουνδούρου το 70% των οργανώσεων της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα.
31 από τα 51 μελών του Κεντρικού Συμβουλίου αποχώρησαν χθες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον ορισμό του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στη θέση του γραμματέα της προχώρησε σήμερα, μετά από ψηφοφορία, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την χθεσινή αποχώρηση από το Κόμμα του έως τώρα γραμματέα Κωνσταντίνου Βλαχάκη και 31 από τα 51 μελών του Κεντρικού Συμβουλίου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι εδώ: Χθες, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου. Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και στις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών. Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μέλη του οργάνου που αποχώρησαν χθες, μαζί με τον γραμματέα, εκτός από τα στελέχη του Κεντρικού Συμβουλίου αποχαιρέτησε την Κουμουνδούρου και το 70% των οργανώσεων της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα