ΑΘΗΝΑ
01:50
|
02.05.2024
Για μεγάλη επιχείρηση του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση κάνει λόγο η Μόσχα.
Φωτ.: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ρωσική αεροπορική άμυνα κατέστρεψε τέσσερα ακόμη ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) πάνω από τις περιοχές Μπριάνσκ, Σμολένσκ και Τούλα, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, ανεβάζοντας τον αριθμό των ουκρανικών drones που καταρρίφθηκαν σήμερα, Κυριακή, σε 24.

«Περίπου στις 09:30 π.μ., ώρα Μόσχας, απετράπη απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον εγκαταστάσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μέσα αεροπορικής άμυνας σε υπηρεσία κατέστρεψαν τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πάνω από το έδαφος των περιοχών Μπριάνσκ, Σμολένσκ και Τούλα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε για την καταστροφή έντεκα και στη συνέχεια ακόμη εννέα μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από το έδαφος των περιοχών της Μόσχας, της Τούλας, της Καλούγκα και του Μπριάνσκ.

Παράλληλα, η Ρωσία ανακοίνωσε την κατάρριψη, το τελευταίο 24ωρο, δύο αεροσκαφών Su-27 και ενός MiG-29 του ουκρανικού στρατού στις περιοχές του Ντνεπροπετρόβσκ και της Χερσώνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα