ΑΘΗΝΑ
09:18
|
02.05.2024
Μέλος της συλλογικότητας βρήκε στην εξώπορτα του απειλητικό σημείωμα γραμμένο στα ουκρανικά, με αντικομουνιστικό και αντισημιτικό περιεχόμενο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συλλογικότητα «Επαναστατική Ενοποίηση» καταγγέλλει απόπειρα τρομοκράτησης μέλους της, όταν, την παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου αλλά και της έναρξης του συνεδρίου της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας, βρήκε στην εξώπορτα του σπιτιού του απειλητικό σημείωμα γραμμένο στα ουκρανικά, με αντικομουνιστικό και αντισημιτικό περιεχόμενο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Link: https://epanen.ilhs.gr/2023/11/27/katagelia/Παραμονή της…

Posted by Επαναστατική Ενοποίηση on Monday, November 27, 2023

Μάλιστα, το σημείωμα έκλεινε με το ναζιστικό επιφώνημα «Sieg Heil».

Η συλλογικότητα αναφέρει στην καταγγελία:

«Σε μια περίοδο όπου ο εν εξελίξει Γ παγκόσμιος πόλεμος κλιμακώνεται ραγδαία με τα μέτωπα της Ουκρανίας και της Παλαιστίνης να φλέγονται και νέα μέτωπα να ετοιμάζονται να ανοίξουν από τον ευρωατλαντισμό, με εκπροσώπους την φασιστική Νότια Κορέα και το κράτος μαριονέτα του ιμπεριαλισμού, την Ταϊβάν, οι κρατικές-παρακρατικές ενέργειες τρομοκράτησης ασφαλίτικου τύπου ενάντια σε συλλογικότητες και αγωνιστές που προσπαθούν μέσω της δράσης τους και των μετωπικών κινήσεών τους, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, να στρέψουν τις κάννες προς το κύριο αντίπαλο θα εντείνονται, πόσο μάλλον επ’ αφορμή συνδιασκέψεων με ξεκάθαρο αντιιμπεριαλιστικό-διεθνιστικό προσανατολισμό, όπως αυτός της ΠΑΠ.

Δεν θα περιμέναμε τίποτα άλλο από το υποτακτικό ελληνικό κράτος και τους παρακρατικούς του μηχανισμούς πέρα από την συμβολή τους στη προσπάθεια καταστολής και υπονόμευσης του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στον τόπο μας και διεθνώς.

Καλούμε τους συναγωνιστές, φίλους αλλά και κάθε δημοκράτη άνθρωπο να δημοσιοποιήσει την καταγγελία του συμβάντος.

Οι λαϊκοί αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται.

Η νίκη των δυνάμεων του σοσιαλισμού, του αντιιμπεριαλισμού και η ήττα του βασικού αρωγού, χορηγού και εξαγωγέα φασισμού στον κόσμο, του ΝΑΤΟ, είναι βέβαιη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Διαδηλώσεις στην Γεωργία λόγω νομοσχεδίου περί «ξένων επιρροών»

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία οκτώ συλληφθέντων

Μαζική αστυνομική παρουσία στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα