ΑΘΗΝΑ
00:49
|
01.05.2024
Εύλογα έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο εντοπισμός σκουληκιών σε σχολικό γεύμα εξάχρονου μαθητή την Παρασκευή στο πεδινό χωριό της Θεσπρωτίας, Γλυκή.
Σκουλήκια εκτός από ζυμαρικά και σάλτσα λαχανικών είχε το σχολικό γεύμα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ύπαρξη σκουληκιών στο μεσημεριανό σχολικό γεύμα του εξάχρονου γιου της κατήγγειλε σήμερα η μητέρα του μικρού μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Γλυκής στη Θεσπρωτία.

Δημοτικό Σχολείο Γλυκής Θεσπρωτίας

Η μητέρα μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ανέφερε πως τα σκουλήκια βρέθηκαν σε συσκευασμένο παρασκευασμένο φαγητό που διανεμήθηκε τους μαθητές την περασμένη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, και το οποίο περιείχε πένες ολικής άλεσης με σάλτσα λαχανικών.

Παρουσίασε μάλιστα και σχετική φωτογραφία ως πειστήριο της καταγγελίας, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που ανέφερε ως ημερομηνία παραγωγής του φαγητού την 24η Νοέμβρη.

Η ίδια αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υποβάλλει καταγγελία στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Παιδείας αν και το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» τελεί επίσης υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Σουλίου, Ιωάννης Καραγιάννης, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, χαρακτήρισε το περιστατικό «πρωτάκουστο» και εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια απαιτώντας αυστηρότερους ελέγχους και εποπτεία των εταιριών παρασκευής φαγητού και σίτισης μαθητών ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν.

Ο δήμαρχος Σουλίου, Ιω. Καραγιάννης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα