ΑΘΗΝΑ
02:19
|
08.05.2024
Η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, πριν πέντε χρόνια στη Ρόδο, τάραξε το πανελλήνιο, πληγώνοντας ανεπανόρθωτα τους ανθρώπους που την έφεραν στη ζωή.
Ελένη Τοπαλούδη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη μαύρη επέτειο βιασμού, βασανισμού και δολοφονίας της κόρης της, Ελένης Τοπαλούδη, που έφυγε σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια στη Ρόδο, πέφτοντας στα χέρια δύο νεαρών στυγνών σαδιστών δολοφόνων μνημόνευσε με αναρτήσεις της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η μητέρα του αδικοχαμένου θύματος, Κούλα Αρμουτίδου.

Η χαροκαμένη μητέρα ομολογεί πως η άγρια δολοφονία του παιδιού της πριν πέντε χρόνια της «έδωσε» έναν βαρύ και ασήκωτο σταυρό, αληθινού μαρτυρίου, ομολογώντας την απύθμενη οδύνη που νιώθει μισή δεκαετία μετά, με τη φράση πως η απώλεια της κόρης της είναι «σαν να κατασπάραξαν» όλη την ύπαρξή της και ό,τι είχε μέσα στην ψυχή της.

Η Κούλα Αρμουτίδου με διαδοχικές αναρτήσεις προσπαθεί να περιγράψει τον πόνο που νιώθει εδώ και πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο προσπαθώντας μάταια να ξορκίσει το κακό. Όμως παρηγοριά δεν βρίσκει…

Η δολοφονία που τάραξε το πανελλήνιο

Το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους Ρόδου.

Ένα βράδυ πριν, ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρος Λούτσαϊ ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο και μολονότι τους ακολούθησε εκείνη αρνήθηκε κάθε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη, η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικά και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που οδήγησε τους δύο άντρες να μεταφέρουν το σώμα της στη παραλία σε κοντινή περιοχή και να την πετάξουν στη θάλασσα.

Με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον ιατροδικαστή έγινε γνωστό ότι η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ακόμα ζωντανή. Ύστερα από πτώση σε βράχια, που προκάλεσαν οι δύο άνδρες, το κορίτσι έχασε εντελώς τις αισθήσεις της και πνίγηκε στη θάλασσα.

Η ανακριτική διαδικασία κράτησε συνολικά 10 μήνες και η δίκη των δύο κατηγορουμένων ξεκίνησε στις 13 Ιανουαρίου 2020, στη διάρκεια  της οποίας οι δύο δράστες προσπάθησαν να επιρρίψουν ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ολοκληρώθηκε πέντε μήνες μετά.

Με την ολοκλήρωσή της στις 15 Μαΐου 2020 ανακοινώθηκαν οι ποινές ισόβιας κάθειρξης και 15 ετών και στους δύο βιαστές και δολοφόνους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα