ΑΘΗΝΑ
12:19
|
01.07.2024
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος. Την ερχόμενη Δευτέρα η ανακοίνωση του ονόματος.
Αλέξης Χαρίτσης-Έφη Αχτσιόγλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας αποφάσισαν στη συνεδρίασή τους οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Κατά τη συνεδρίαση επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ορίστηκε ο Αλέξης Χαρίτσης και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος. Αποφασίστηκε επίσης ότι γραμματέας της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας θα είναι η Πέτη Πέρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Μέλη της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας στη Βουλή είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές: Σία Αναγνωστόπουλου, Έφη Αχτσιόγλου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Νάσος Ηλιόπουλος, Πέτη Πέρκα, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδης Τσακαλώτο, Οζγκιούρ Φερχάτ, Θεανώ Φωτίου, Αλέξης Χαρίτσης.

Οι «11» αποφάσισαν να προχωρήσουν δημόσιες εκδηλώσεις, ώστε, εν όψει και της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2024, να παρουσιάσουν ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πύρινο… υπουργικό συμβούλιο: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας, επανέλαβε ο Μητσοτάκης

ΠΑΣΟΚ: Πέμπτος υποψήφιος ο Μιχάλης Κατρίνης

Η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο Μπακογιάννης ζητά παραίτηση Δούκα: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα