ΑΘΗΝΑ
22:30
|
27.02.2024
Η απόφαση έρχεται μετά από καταγγελίες των εργαζομένων του νοσοκομείου για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο ίδρυμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παύθηκε από τα καθήκοντά της η διοικήτρια του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου», Βασιλική Γεννηματά, ύστερα από απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, νωρίτερα το μεσημέρι.

Η απόφαση έρχεται μετά από ανακοινώσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου, στις οποίες κατήγγειλαν τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο ίδρυμα, όπως πλημμύρες σε χώρους του νοσοκομείου, έλλειψη θέρμανσης για τους ασθενής, το προσωπικό αλλά και τα νεογνά που βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο, με αποτέλεσμα την αναγκαστική μεταφορά τους.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για τους λόγους απομάκρυνσης της κυρίας Γεννηματά και εάν αυτοί αφορούν τα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, μιας και ο Υπουργός αρνήθηκε να τους συναντήσει.

Η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου παύθηκε από τα καθήκοντά της και από τα Νοσοκομεία «Αλεξάνδρα» και «Αγία Ελένη – Σπηλιοπούλειο».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

Δάνειο 60 δισ. δολαρίων αναζητά το Ισραήλ

Το φινλανδικό μοντέλο στράτευσης μελετά στο Ελσίνκι ο Δένδιας

Το ψήφισμα της Καρυστιανού υπογράφει ο Κασσελάκης

Ισπανία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω ξηρασίας και η Τενερίφη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα