ΑΘΗΝΑ
01:52
|
27.07.2024
Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Ο επικεφαλής του τμήματος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης Τζεφ Μάντρεϊ απευθύνεται στους δημοσιογράφους
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, αναφέρει το BBC.

Η αστυνομία που κλήθηκε στη συνοικία Far Rockaway τα ξημερώματα της Κυριακής βρήκε τα θύματα σε ένα σπίτι που είχε πυρποληθεί.

Ο άνδρας ύποπτος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς πριν πυροβοληθεί από έναν από τους τραυματίες.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Σε μια ενημέρωση Τύπου στο Νοσοκομείο Τζαμάικα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση 911 στις 05:10 τοπική ώρα (10:10 GMT), όταν μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε δήλωσε ότι ο ξάδερφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Δύο αστυνομικοί στάλθηκαν στη διεύθυνση στην παραλία 22nd Street όπου είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μιλήσουν με τον άνδρα τράβηξε ένα μαχαίρι, μαχαιρώνοντας έναν αστυνομικό στο λαιμό και το στήθος και έναν δεύτερο στο κεφάλι.

Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και πυροβόλησε τον ύποπτο.

Όταν περισσότεροι αστυνομικοί στάλθηκαν στο σημείο, βρήκαν ένα 11χρονο κορίτσι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

Αφού έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τα πτώματα άλλων τριών ατόμων μέσα στο σπίτι: ενός 12χρονου αγοριού, μιας 44χρονης γυναίκας και ενός άνδρα γύρω στα 30.

Μια 61χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία πιστεύει ότι όλα τα θύματα πέθαναν ως αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι και ένα μαχαίρι για μπριζόλα ανασύρθηκε από το σημείο.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατονόμασε τον ύποπτο ως τον 39χρονο Κόρτνεϊ Γκόρντον, του οποίου είχε προηγηθεί μία σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία στο Μπρονξ.

Την ώρα της επίθεσης επισκεπτόταν τα μέλη της οικογένειάς του στο Κουίνς.

Η αστυνομία είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ότι το άτομο που τηλεφώνησε στο 911 ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα