ΑΘΗΝΑ
22:03
|
30.04.2024
Επίσκεψη αστυνομικών στο δημαρχείο και σχετικό τηλεφώνημα από την ΓΑΔΑ.
Ποιους ενόχλησε το πανό στο Δημαρχείο;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επισκέψεις εκφοβισμού και τηλεφωνικές κλήσεις από την Αστυνομία, εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στον Δήμο Καλλιθέας με αφορμή πανό που έχει αναρτήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο δημαρχείο για την υποστήριξη του παλαιστινιακού λαού.

Σύμφωνα με καταγγελία της κίνησης «Εκτός των Τειχών», που συμμετέχει στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας, την Πέμπτη εμφανίστηκαν αστυνομικοί στο δημαρχείο καταγράφοντας το γεγονός της ανάρτηση πανό, ενώ προχθές Παρασκευή στο δημαρχείο έγινε σχετικό τηλεφώνημα από την ΓΑΔΑ.

Κάνοντας λόγο για «προσπάθειες εκφοβισμού και πολιτικής φίμωσης του Συλλόγου Υπαλλήλων δήμου Καλλιθέας» που προέρχονται από άτομα «που σύμφωνα με δηλώσεις τους εκφράζουν την εβραϊκή κοινότητα», όπως υποστηρίζει η κίνηση «Εκτός των Τειχών», αναφέρει αναλυτικά:

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις προσπάθειες εκφοβισμού και πολιτικής φίμωσης του Συλλόγου Υπαλλήλων δήμου Καλλιθέας που προέρχονται από ανθρώπους που σύμφωνα με δηλώσεις τους εκφράζουν την εβραϊκή κοινότητα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αυτοί οι περίεργοι κύκλοι ζήτησαν από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας να αφαιρεθεί από το πανό όποια λέξη συνδέει το Ισραήλ (κράτος δολοφόνο) με τα μαζικά εγκλήματα που συντελούνται στην Γάζα και τα οποία έχει καταδικάσει παγκόσμια το λαϊκό κίνημα αλλά και πλήθος διεθνών οργανισμών.

Οι φονιάδες σιωνιστές έχουν ήδη βομβαρδίσει και έχουν εισβάλει σε νοσοκομεία, σχολεία, χώρους λατρείας, και έχουν σκοτώσει εν ψυχρώ πάνω από 15.000 Παλαιστινίους, εκ των οποίων 6.000 παιδιά βάσει επισήμων στοιχείων.

Την Πέμπτη η αστυνομία εμφανίστηκε στον δημαρχείο Καλλιθέας καταγράφοντας το γεγονός (την ανάρτηση πανό), ενώ την Παρασκευή υπάλληλοι από την ΓΑΔΑ τηλεφωνούσαν επίσης ρωτώντας για το πανό.

Ξεκαθαρίζουμε σε όλους, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω, θα υπερασπιστούμε του δικαιώματος μας να εκφράζουμε και να δηλώνουμε την πολιτική μας άποψη.

Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό του περήφανου, αγωνιζόμενου με το όπλο στο χέρι, Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στις δυνάμεις κατοχής του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

Τέτοιου είδους προσπάθειες “συνέτισης” παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Δεν μας τρομοκρατούν, θα συνεχίσουμε να είμαστε αλληλέγγυοι και βροντοφωνάζουμε:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
ΚΑΜIΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Παράταση πληρωμής φόρων ως την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα