ΑΘΗΝΑ
12:52
|
30.04.2024
Τα άγρια ζώα φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν. Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο αρκούδες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρές αρκούδες εντοπίστηκαν στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο 106ο χιλιόμετρο ανάμεσα στην Πλαγιά Κόνιτσας και το Επταχώρι Καστοριάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιστότοπου epiruspost.gr τα άγρια ζώα φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν ενώ ανάμεσα στα θανατωμένα ζώα διακρίνεται και ένα μικρό αρκουδάκι.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα ενώ στο σημείο που εντοπίστηκαν οι νεκρές αρκούδες αναμένεται να φτάσει συνεργείο του Δασαρχείου.

Πηγή: Epiruspost.gr

Το Epiruspost επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Πλαγιάς Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος είχε γνώση του συμβάντος μετά από σχετική ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα.

«Πρόκειται για αποτρόπαια ενέργεια την οποία καταδικάζουμε όλοι», είπε ο πρόεδρος της κοινότητας και ανέφερε ότι ο πληθυσμός της άγριας πανίδας έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια κάτι που απαιτεί προσοχή από όλους. «Ζούμε στα χωριά και είμαστε εξοικειωμένοι με την παρουσία των άγριων ζώων. Τα σεβόμαστε και αυτό οφείλουν να κάνουν όλοι. Τέτοια γεγονότα είναι θλιβερά και καταδικαστέα», τόνισε στο epiruspost.gr ο κ. Παπαδημητρίου και υπογράμμισε πως απαιτείται οργανωμένη δράση σε περιόδους όπου η εξεύρεση τροφής είναι δύσκολη είτε για τις αρκούδες, είτε και για τους λύκους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Θεσσαλονίκη: 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του 

Χανιά: Εργατικό ατύχημα στην αποκομιδή απορριμμάτων

Λονδίνο: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με σπαθί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα