ΑΘΗΝΑ
23:33
|
20.05.2024
Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν «σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης (06/12), λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας».

Δηλώνουν επίσης, πως οι ρυθμίσεις θα θα πραγματοποιηθούν «σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες» ενώ υπόσχεται πως θα ληφθούν μέτρα «διευκόλυνσης της κυκλοφορίας» των πολιτών στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, επισημαίνει πως «γι’ αυτόν τον λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα