ΑΘΗΝΑ
22:24
|
27.02.2024
Το πιστολίδι μεταξύ Ρομά στη Νέα Κίο μεταφέρθηκε και στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου με αποτέλεσμα συνολικά 3 τραυματίες.
Εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου Ναυπλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

‘Ενταση επικράτησε νωρίτερα απόψε έξω από το νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκαν νωρίτερα από πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο Αργολίδας δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, τα επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ δύο ατόμων από διαφορετικές οικογένειες που είχαν διαφορές μεταξύ τους.

Στη διάρκεια διαπληκτισμών και χρήσης όπλων, τραυματίστηκαν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Εκεί, όμως κατέφθασαν, λίγη ώρα αργότερα, άτομα από τις δύο «αντιτιθέμενες» οικογένειες με άγριες διαθέσεις καθώς συνέχισαν το πιστολίδι ακόμη και έξω από το νοσοκομείο της πόλης.

Η ανταλλαγή πυρών προκάλεσε τον (ευτυχώς) ελαφρύ τραυματισμό ενός Ρομά και εύλογο πανικό σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο ένας από τους τραυματίες από τα επεισόδια στον καταυλισμό είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικό», ενώ ο δεύτερος θα διακομιστεί στην Τρίπολη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

Στον εισαγγελέα, αύριο, 10 άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Γαλλία: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Το ψήφισμα της Καρυστιανού υπογράφει ο Κασσελάκης

Κίνδυνος πολιτικής ρευστοποίησης στη Σερβία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα