ΑΘΗΝΑ
21:41
|
27.04.2024
Το πιστολίδι μεταξύ Ρομά στη Νέα Κίο μεταφέρθηκε και στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου με αποτέλεσμα συνολικά 3 τραυματίες.
Εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου Ναυπλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

‘Ενταση επικράτησε νωρίτερα απόψε έξω από το νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκαν νωρίτερα από πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο Αργολίδας δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, τα επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ δύο ατόμων από διαφορετικές οικογένειες που είχαν διαφορές μεταξύ τους.

Στη διάρκεια διαπληκτισμών και χρήσης όπλων, τραυματίστηκαν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Εκεί, όμως κατέφθασαν, λίγη ώρα αργότερα, άτομα από τις δύο «αντιτιθέμενες» οικογένειες με άγριες διαθέσεις καθώς συνέχισαν το πιστολίδι ακόμη και έξω από το νοσοκομείο της πόλης.

Η ανταλλαγή πυρών προκάλεσε τον (ευτυχώς) ελαφρύ τραυματισμό ενός Ρομά και εύλογο πανικό σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο ένας από τους τραυματίες από τα επεισόδια στον καταυλισμό είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικό», ενώ ο δεύτερος θα διακομιστεί στην Τρίπολη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα