ΑΘΗΝΑ
02:22
|
27.07.2024
Σύμφωνα με την αστυνομία «όλα τα μέλη της οργάνωσης είχαν προκλητικά πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Τράπερ που «ανατίναζε» ΑΤΜ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη γνωστός τράπερ ως μέλος συμμορίας που παραβίαζε ΑΤΜ σε ολόκληρη τη χώρα, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια υπόθεση.

Η συμμορία αποτελούταν από δύο ακόμα μέλη, τα οποία προέβαιναν σε κλοπές οχημάτων με τα οποία έκαναν «τουρνέ» σε επαρχιακές πόλεις, όπου χρησιμοποιώντας εκρηκτικές ύλες και τροχό κοπής μετάλλων άνοιγαν μηχανήματα ΑΤΜ και αποσπούσαν τις κασετίνες φύλαξης χρημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν προκλητικά πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ “ξέπλεναν” τα παράνομα κέρδη τους δαπανώντας υπέρογκα ποσά μέσω της μουσικής βιομηχανίας ή μέσω στοιχηματισμού σε καζίνο».

Η αστυνομία, κατά την διάρκεια της έρευνας, κατάσχεσε 206.570 ευρώ, 1,5 κιλό εκρηκτική ύλη, τυφέκιο  τύπου M16, ένα πιστόλι, φυσίγγια, πυροκροτητές και τροχό κοπής μετάλλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα