ΑΘΗΝΑ
21:36
|
27.02.2024
Οι ζωγραφιές θα πρέπει να σταλούν στην πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα ως τις 15 Δεκέμβρη είτε με mail, είτε ταχυδρομικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φίλους της στην Ελλάδα εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση η Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Κράτους της Παλαιστίνης στη χώρα μας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τα παιδιά της Ελλάδας για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης και αλληλεγγύης με τα παιδιά της Παλαιστίνης.«Τους ευχαριστούμε που κατέθεσαν λουλούδια και κεριά μπροστά από την Πρεσβεία, και για την αποστολή ζωγραφιών, ποιημάτων, επιστολών, καθώς και για τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές συγκεντρώσεις και σχολικές εκδηλώσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της παλαιστινιακής πρεσβείας, καλώντας στη συνέχεια, ενόψει των Χριστουγέννων, τα παιδιά από όλη την Ελλάδα να ζωγραφίσουν για τα παιδιά της Γάζας.

Οι ζωγραφιές θα χρησιμοποιηθούν ως εξώφυλλο για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές, ενώ όλες οι ζωγραφιές θα σταλούν στην Παλαιστίνη ως ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης των παιδιών της Ελλάδας προς τα παιδιά της Παλαιστίνης και μερικές θα επιλεγούν για τις ευχετήριες κάρτες.Οι ζωγραφιές πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, με  e-mail στη διεύθυνση: [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Πρεσβείας: Μαραθωνοδρόμων 31, Τ.Κ. 15452, Π. Ψυχικό, Τ.Θ.: 65037, Αθήνα-Ελλάδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

Στον εισαγγελέα, αύριο, 10 άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Το φινλανδικό μοντέλο στράτευσης μελετά στο Ελσίνκι ο Δένδιας

Γαλλία: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Το ψήφισμα της Καρυστιανού υπογράφει ο Κασσελάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα