ΑΘΗΝΑ
17:07
|
04.05.2024
Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό λίγες μέρες πριν τη σκοτώσει, ενώ είχε κατεβάσει την εφαρμογή panic button.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ προκαλεί η δολοφονία 43χρονης μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά και στον θώρακα, μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και το ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη στρέφονται στον 71χρονο σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και τον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η γυναίκα είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό την περασμένη Παρασκευή.

Όπως διαπιστώνεται, ο δράστης της δολοφονίας πήγε έξω από το πατρικό της όπου διέμενε η γυναίκα, σήκωσε το όπλο του, πιθανότατα μια κυνηγετική καραμπίνα, και την εκτέλεσε πυροβολώντας έξω από την πόρτα.

Τον είχε καταγγείλει

Η 43χρονη, κατήγγειλε το Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της ότι ο σύντροφός την είχε χτυπήσει την προηγούμενη ημέρα. Όπως η ίδια κατήγγειλε, ο 71χρονος χτύπησε την ίδια και τον 15χρονο γιο της στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και διέφυγε.

Από εκείνη τη στιγμή, η 43χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της και πήγε να μείνει στο πατρικό της όσο η αστυνομία αναζητούσε τον σύντροφό της, για να τον συλλάβουν εντός του αυτοφώρου, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν.

Μάλιστα, η 43χρονη είχε κατεβάσει την εφαρμογή panic button στο κινητό της, έπειτα από σύσταση και των αστυνομικών, ώστε να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν πρόλαβε να το πατήσει.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στη δυτική Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα