ΑΘΗΝΑ
21:54
|
02.05.2024
Το πιο πρόσφατο θύμα γυναικοκτονίας δεχόταν κακοποιητική βία για καιρό. Την Παρασκευή είχε δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό.
Το 43χρονο θύμα γυναικοκτονίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο 71χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου που συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος, μετά τη δολοφονία 43χρονης πρώην φίλης του στη Σαλαμίνα, ομολόγησε τον φόνο της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικών πηγών που επικαλείται η ΕΡΤ, ο άνδρας, που αναζητούνταν από το περασμένο Σάββατο μετά από καταγγελία για κακοποίηση και εξύβριση σε βάρος της 43χρονης, ομολόγησε ότι ήταν αυτός που εκτέλεσε την γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, με κυνηγετική καραμπίνα που την είχε αγοράσει μία μέρα πριν από τη… λαϊκή.

Επικαλέστηκε μάλιστα ως αιτία «ερωτική αντιζηλία» λέγοντας πως «έκανε σχέση με άλλον» τρελάθηκε και τη σκότωσε.

Η γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατήγγειλε μία μέρα μετά το δράμα που ζούσε στις αστυνομικές αρχές. Έκτοτε ο 71χρονος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τότε, οι αστυνομικοί είχαν συμβουλέψει τη γυναίκα να φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον ηλικιωμένο και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button ώστε να το χρησιμοποιήσει μόλις νιώσει σε κίνδυνο. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε…

Γείτονες της περιοχής όπου έμενε η 43χρονη ανέφεραν πως η γυναίκα κακοποιούνταν χρόνια από τον 71χρονο και πως την ζήλευε παθολογικά λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Είπαν πως είχαν γνωριστεί όταν ο 71χρονος δούλευε ως οδηγός σε σχολικό που μετέφερε και τον ανήλικο γιο της θανούσης που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο ξυλοδαρμό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, αυτός ήταν τόσο άσχημος σε σημείο που η 43χρονη δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και στηριζόταν σε βοηθητικό στήριγμα τύπου «πι».

Ακούσαμε τους πυροβολισμούς…

«Από το Σάββατο, η κοπέλα κυκλοφορούσε με ένα πι. Είχε φάει κλωτσιά και της είχε σπάσει το πόδι από ό,τι άκουσα. Την είδα έξω και κυνηγούσε αυτόν να της δώσει το κινητό της. Ίσως ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της για να την γλιτώσουν. Αυτός δεν της το έδωσε, πήρε το αμάξι και έφυγε» είπε γείτονας του θύματος σε δημοσιογράφους.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα» είπε άλλος μάρτυρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα