ΑΘΗΝΑ
12:00
|
03.05.2024
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στις 12.30 το μεσημέρι στη Λάρυμνα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνάντηση με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μία προσπάθεια να καλλιεργήσει «φιλολαϊκό» και «φιλεργατικό» προφίλ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αποφάσισε να μεταβεί σήμερα Παρασκευή 8/12 στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στο νομό Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στις 12.30 το μεσημέρι στη Λάρυμνα, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους και στη συνέχεια με εργαζόμενους.

Πριν λίγες μέρες ο Κασσελάκης είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ υποστηρίζοντας πως η κατάρρευση της εταιρίας έχει «την υπογραφή της Ν.Δ.» οι υπουργοί της οποίας «απαξίωσαν την εταιρία και λοιδόρησαν τους εργαζόμενους ενώ τώρα τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία και στην έξωση από τα σπίτια τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Όπως είναι γνωστό, η ΛΑΡΚΟ είναι η μοναδική εταιρεία παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Τον Φεβρουάριο του 2020 τροπολογία της ΝΔ έθεσε την εταιρία σε «καθεστώς ειδικής διαχείρισης» ξεκινώντας τη διαδικασία για το ξεπούλημά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα