ΑΘΗΝΑ
07:22
|
03.05.2024
Ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι η Δύση προσπαθεί να εξουθενώσει τη Ρωσία στην Ουκρανία.
Σεργκέι Λαβρόφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι η Δύση προσπαθεί να εξουθενώσει τη Ρωσία στην Ουκρανία, ενώ στην περίπτωση διεξαγωγής ειρηνευτικών συνομιλιών, τότε, το Κίεβο θα έχει μία ευκαιρία να αλλάξει το δικό του προεδρικό διάταγμα.

«Άπτεται στους Ουκρανούς ν’ αναγνωρίσουν πόσο βαθιά βρίσκονται μέσα στην τρύπα που τους έριξαν οι Αμερικανοί», δήλωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Λαβρόφ.

Πούτιν: Το καθεστώς του Κιέβου «ξεπέρασε τα όρια» ανακηρύσσοντας τους Ρώσους μη αυτόχθονα έθνος στην Ουκρανία

Οι αρχές του Κιέβου «ξεπέρασαν τα όρια» όταν ανακήρυξαν τους Ρώσους ως μη αυτόχθονα έθνος στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την τελετή απονομής των μεταλλίων Χρυσού Αστέρα στους Ήρωες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο δημοσιογράφος του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού Rossiya-1 Πάβελ Ζαρούμπιν δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη δήλωση του Πούτιν στο κανάλι του στο Telegram.

«Δεν θα είχαμε ποτέ καταφύγει σε κάτι τέτοιο αν [οι ουκρανικές αρχές] δεν είχαν αρχίσει να καταστρέφουν τη Ρωσία στα ιστορικά μας εδάφη, να αναγκάζουν τους ανθρώπους να φύγουν από εκεί, δηλώνοντας τους Ρώσους μη αυτόχθονα έθνος», είπε ο Πούτιν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα