ΑΘΗΝΑ
07:36
|
03.05.2024
Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα, μετά από 10 μέρες, προκαλώντας ανακούφιση στην οικογένειά της που την αναζητούσε εναγωνίως.
Η γυναίκα αγνοούνταν επί περίπου 10 μέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ευαισθητοποιημένος και παρατηρητικός πολίτης βοήθησε απόψε στον εντοπισμό της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου, της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από την 1η Δεκέμβρη προκαλώντας έντονη ανησυχία στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η περιπέτεια της 34χρονης είχε αίσια κατάληξη σήμερα όταν ένας πολίτης την αναγνώρισε και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Ρόλο στον έγκαιρο εντοπισμό της έπαιξαν παράλληλα  η Ομάδα Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης και η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της 34χρονης για «ο,τιδήποτε χρειαστεί».

Η γυναίκα φέρεται πως αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα έντονη ψυχολογική πίεση, Είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης την 1η Δεκέμβρη και έφυγε χωρίς καμία προειδοποίηση, δίχως να δώσει κανένα σημάδι ζωής ως τον εντοπισμό της σήμερα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα