ΑΘΗΝΑ
06:42
|
02.05.2024
«Θα πεθάνουμε για να ζήσει η Παλαιστίνη» φώναξαν οι συμμετέχοντες, κρατώντας φωτογραφίες παιδιών στα χαλάσματα των βομβαρδισμένων κτηρίων της Γάζας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το ισραηλινό σφυροκόπημα στη Λωρίδα της Γάζας να συνεχίζεται και τους νεκρούς Παλαιστίνιους να κοντεύουν πλέον τις 18.000, ενώ οι τραυματίες υπολογίζονται στους 49.229, οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους της Ραμάλα, απαιτώντας να σταματήσει η ανηλεής επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας.

«Θα πεθάνουμε για να ζήσει η Παλαιστίνη» φώναξαν οι συμμετέχοντες, κρατώντας φωτογραφίες παιδιών στα χαλάσματα των βομβαρδισμένων κτηρίων της Γάζας, αναδεικνύοντας την βαρβαρότητα των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει ο ισραηλινός στρατός κατά αμάχων, αλλά και ένα τεράστιο πανό με τα ονόματα όσων έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της «επιχείρησης» του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο καλέσματος παλαιστινιακών οργανώσεων για μαζική απεργία του αλληλέγγυου κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη, με κεντρικό αίτημα την παύση των εχθροπραξιών του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού.

Στη Δυτική Όχθη, οι νεκροί από Ισραηλινά πυρά φτάνουν τους  275, ενώ οι τραυματίες τους 3.365, από τις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα