ΑΘΗΝΑ
11:17
|
11.05.2024
Δεν βρέθηκαν κρυφές κάμερες μόνον στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι του 49χρονου, στο δωμάτιο της θετής κόρης του.
Κομμωτήριο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια προχώρησε το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αφορμή έδωσε καταγγελία που έγινε σε αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων σχετικά με την τοποθέτηση κρυφών καμερών στις τουαλέτες του κομμωτηρίου. Οι αστυνομικοί  προχώρησαν στη διενέργεια έρευνας εντοπίζοντας τις κρυφές κάμερες αλλά και μικροποσότητα ναρκωτικών. Στη συνέχεια κατάσχεσαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Ρεπορτάζ του MEGA κατέγραψε θέση κρυφής κάμερας σε τουαλέτα του κομμωτηρίου

Νέα καταγγελία και έρευνες…

Ωστόσο, η αποκάλυψη της υπόθεσης το Σάββατο προκάλεσε και άλλη καταγγελία που έγινε αυτή τη φορά ένα 24ωρο μετά από τη σύζυγο του 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η γυναίκα κατήγγειλε την Κυριακή (10/12) ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της από προηγούμενο γάμο. Ακολούθησε και εκεί έρευνα αστυνομικών  στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού.

Παράλληλα κατάσχεσαν όλους τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου, ο οποίος αύριο (12/12) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση(;) στο Χάρκοβο: Τι γνωρίζουμε ως τώρα

Καταγγελία για κατάχρηση της πλατείας Εξαρχείων από τον ΟΠΑΠ

Συλλήψεις σε ΜΙΤ και Πανεπιστήμιο Πενσιλβανίας για φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις

Ισπανία: Μέτρα κατά του υπερτουρισμού στις Βαλεαρίδες νήσους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα