ΑΘΗΝΑ
05:20
|
17.05.2024
Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει. Στον 37χρονο ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο.
Τα τρία σκυλιά που φέρεται να είναι τσομπανόσκυλα, ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν σε 50χρονη με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της στην αυλή του σπιτιού της, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου. Στον ιδιοκτήτη των σκύλων επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.

Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 10/12. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήδη είχε χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, στο σημείο υπήρχε κι ένας κηπουρός που τη βοηθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πίσω από τον φράχτη και λόγω προβλημάτων ακοής και ομιλίας δεν αντιλήφθηκε την επίθεση. Οι δύο γιοι της 17 και 18 χρονών, ήταν μέσα στο σπίτι και άκουσαν τις φωνές της, όμως όταν πήγαν να τη βοηθήσουν ήταν αργά. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ, όμως η 50χρονη είχε ήδη καταλήξει και δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο 50χρονος-«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα