ΑΘΗΝΑ
20:14
|
02.05.2024
Όταν η μητέρα του του άλλαξε ρούχα, είδε γραμμένα με μαρκαδόρο τα σύμβολα «Χ» και «Ο», που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα.
Άγριο bullying σε σχολείο στον Βόλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Βόλο, εις βάρος μάλιστα ενός μαθητή ηλικίας μόλις 7 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του 7χρονου παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία συμμαθητής του στο σχολείο, έγδυσε το μικρό παιδί και χρησιμοποίησε τα οπίσθιά του ως πίνακα για να παίξει τρίλιζα!

Ο εφιάλτης που έζησε το 7χρονο παιδάκι αποκαλύφθηκε, όταν χθες το πρωί η μητέρα του επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο.

«Ξαφνικά, το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιέγραψε σοκαρισμένη η μητέρα του. Όταν η ίδια το ξέντυσε, είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο», σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα.

Ο 7χρονος περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από τον συμμαθητή του, που πηγαίνει σε μεγαλύτερη τάξη, ενώ αποκάλυψε ότι η χθεσινή ενδοσχολική βία που βίωσε δεν ήταν η πρώτη φορά, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο του Βόλου.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Βούλα: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα