ΑΘΗΝΑ
19:21
|
04.05.2024
«Έτσι προβλέπεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» παραδέχτηκε ο πρόεδρος του ΟΣΕ!
Αποκάλυψη σοκ για την τραγωδία στα Τέμπη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο μέρες μετά την μαρτυρία γονιού, που έχασε το παιδί του στην τραγωδία στα Τέμπη, ότι από τον Άρειο Πάγο του είπαν «γιατί δεν συνεχίζετε τη ζωή σας;», έρχεται η κατάθεση του προέδρου του ΟΣΕ σε επιτροπή της Βουλής, για να προκαλέσει ανατριχίλα και σοκ.

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε στη διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ότι το υλικό των συνομιλιών σβήστηκε από το καταγραφικό 15 μέρες μετά την τραγωδία, διότι έτσι προβλέπεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και γιατί στο μεταξύ η δικαστικοί λειτουργοί που ερευνούσαν την υπόθεση δεν είχαν ζητήσει αυτό το υλικό!

Ο εισαγγελέας και ο ανακριτής ζήτησαν τα στοιχεία καταγραφής ενάμιση μήνα μετά, είπε ο πρόεδρος του ΟΣΕ, αποκαλύπτοντας και κάτι ακόμα: Προκειμένου να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα να «ανασυρθούν» από τις κασέτες αυτές οι συνομιλίες, έστω και μετά τη διαγραφή, εστάλη το υλικό στην ΕΥΠ, η οποία ίσως θα μπορούσε να κάνει ειδική επεξεργασία.

Η εξέλιξη αυτή αφαιρεί ένα σημαντικό στοιχείο από τη δικαστική έρευνα της διερεύνησης της τραγωδίας στα Τέμπη και βάζει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ της αδιαφορίας της διοίκησης του ΟΣΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα