ΑΘΗΝΑ
09:43
|
27.04.2024
Σε χθεσινή συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για νίκη στις ευρωεκλογές, για κατώτατο στα 900€ και για το «ναι» στις αμυντικές δαπάνες.
Ο Στέφανος Κασσελάκης στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Στο μεταξύ σε νέα συνέντευξή του χθες το βράδυ (14/12) στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χαρακτήρισε ότι η νίκη του κόμματός του στις επικείμενες Ευρωεκλογές αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα και δεν συνιστά αμιγώς προσωπική ή κομματική φιλοδοξία. «Θέλουμε να υπηρετήσουμε τον τόπο. Βλέπουμε και εμείς μερικά πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην τα βλέπει ξεκάθαρα ή να δημιουργείται από κάποιο κλίμα που υπάρχει στα κανάλια. Οι οργανώσεις μας έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν από νέα μέλη. Έχουμε μεγαλώσει ως κόμμα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέφτει στην τρίτη ή και τέταρτη θέση ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και μίλησε για την επόμενη μέρα των εσωκομματικών προβλημάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Έχουμε περάσει από μία διάσπαση αλλά υπάρχει ένα πολύ θετικό κλίμα στις οργανώσεις μας», σχολίασε και πρόσθεσε: «Τα μέλη μας αισθάνονται ελεύθερα να εκφράσουν την άποψή τους χωρίς λογοκρισία. Οι πρώτες ενδείξεις από την κοινωνία τώρα που έχουμε βρει τον βηματισμό μας, είναι πάρα πολύ θετικές».

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς την κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας. «Ο Έλληνας φτωχοποιείται. Έτσι πήραμε την επενδυτική βαθμίδα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης και δεσμεύτηκε για μείωση των έμμεσων φόρων και καθορισμό του κατώτατου μισθού στα 900 ευρώ.

Για τα ελληνοτουρκικά και την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, ο κ. Κασσελάκης επέκρινε τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις πρόσφατες υποκλίσεις του, λέγοντας: «Φανταστείτε να είχαμε υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ που θα υποκλινόταν σε Τούρκο πρόεδρο τι θα γινόταν. Η κυβέρνηση θα είχε πέσει. Το πρωί υποκλίθηκε στον Τούρκο πρόεδρο έξω από το αεροπλάνο. Ποιον κοροϊδεύει; Δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα ηθικής. Είναι ντροπή για τη χώρα η υπόκλιση του κυρίου Γεραπετρίτη». Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες στον προϋπολογισμό του 2024. Μάλιστα απάντησε με ένα μονολεκτικό «ναι» στη  σχετική ερώτηση, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός ότι στους προηγούμενους προϋπολογισμούς η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε το σχετικό κονδύλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα