ΑΘΗΝΑ
16:34
|
02.05.2024
Στο πλευρό των δικηγόρων οι ιδιοκτήτες- οδηγοί ταξί και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.
Φωτ.: Εφημερίδα Πελοπόννησος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και τις 4 εισόδους των δικαστηρίων απέκλεισαν σήμερα από το πρωί οι δικηγόροι της Πάτρας, εμποδίζοντας τη λειτουργία τους στο πλαίσιο της κινητοποίησης του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης ενάντια στο νέο φορολογικό και την αλλαγή του ποινικού κώδικα.

Περισσότεροι από 150 δικηγόροι της Πάτρας συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια από τις 6:30 το πρωί και θα παραμείνουν έως τις 3 το μεσημέρι προκειμένου να μην διεξαχθεί καμία δίκη, αποφασισμένοι να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο tempo24 ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θάνος Ζούπας «Είμαστε αποφασισμένοι να ακουστεί η φωνή μας. Εάν δεν αποσυρθεί ο νέος φορολογικός νόμος κανείς μάχιμος δικηγόρος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει».

Στο πλευρό των δικηγόρων βρέθηκαν από τις 9.30 το πρωί οι ιδιοκτήτες-οδηγοί ταξί, οι οποίοι έφτασαν στα δικαστήρια με αυτοκινητοπομπή, στα πλαίσια της δικής τους διαμαρτυρίας για το φορολογικό.

Την συμπαράστασή του στην αγωνιστική κινητοποίηση έμπρακτα εξέφρασε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας, που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα