ΑΘΗΝΑ
09:47
|
07.05.2024
Ο θάνατός του σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες οφείλεται σε ατύχημα και συνδυασμό παραγόντων.
Μάθιου Πέρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ιατροδικαστές έδωσαν απάντηση στην αιτία θανάτου του Αμερικανού γνωστού ηθοποιού και εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.Όπως διαπίστωσαν ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 54 ετών στις 28 του περασμένου Οκτωβρίου στην πισίνα του σπιτιού του σπιτιού του στο Λος Άντζελες οφειλόταν σε ατύχημα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες τονίζεται πως ο θάνατός του επήλθε από ατύχημα και είχε ως αιτία την οξεία επίδραση κεταμίνης, ενώ άλλοι παράγοντες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του ήταν ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών.

Η έκθεση αυτοψίας ανέφερε ότι ο Πέρι «λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για κατάθλιψη και άγχος» με την πιο πρόσφατη δόση να έχει ληφθεί μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του. Η έκθεση ανέφερε επίσης:

«Η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά τον θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ‘ημιζωής’ της κεταμίνης είναι τρεις έως τέσσερις ώρες ή και λιγότερο».

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο «Τσάντλερ» μιλά για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά κυρίως για τον εθισμό του σε οπιούχα φάρμακα και αλκοόλ. «Έπαιρνα 55 Vicodin ημερησίως και έπινα σχεδόν μισό μπουκάλι βότκα απλώς για να βγάλω τη μέρα», «έδωσα περίπου εννιά εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες σελίδες του βιβλίου.

Το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι»

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του ιδρύθηκε το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι» με σκοπό να παράσχει βοήθεια και συμβουλές σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους εθισμό.

Η δημιουργία του ιδρύματος ήταν στόχος του ίδιου του ηθοποιού, αλλά δεν είχε καταφέρει να το υλοποιήσει ως τον αιφνίδιο θάνατό του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ο θετός γιος του Σίρσκι συμμετέχει σε μοτοπορεία για την Ημέρα της Νίκης

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Ένας Οκτώβρης δικός μας, της Ρωσίας και ολόκληρου του κόσμου-Μια έκκληση Ρώσων διανοουμένων και καλλιτεχνών

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα