ΑΘΗΝΑ
11:28
|
02.05.2024
«Ο Μπάιντεν φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του εσφαλμένη πολιτική» απέναντι στη Ρωσία, απάντησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Φωτογραφία αρχείου από τη συνάντηση των Πούτιν-Μπάιντεν στη Γενεύη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απάντησε στα σχόλια του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO αν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πρόκειται για «απόλυτες ανοησίες», είπε ο κ. Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει με τη στρατιωτική συμμαχία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO).

«Αυτά είναι απόλυτες ανοησίες και πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν το καταλαβαίνει», δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya, προσθέτοντας πως ο Μπάιντεν φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του «εσφαλμένη πολιτική» απέναντι στη Μόσχα. «Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο, κανένα συμφέρον – ούτε γεωπολιτικό συμφέρον, ούτε οικονομικό, πολιτικό ούτε στρατιωτικό -να πολεμήσει με χώρες του NATO», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα, τώρα, με τον κ. Μπάιντεν αν ο Πούτιν νικήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία (άρα κάτι φοβάται), τότε η Ρωσία δεν θα σταματήσει και θα επιτεθεί σε χώρα του NATO.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυρώσεις από Ιράν προς ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ρωσία καλεί έρευνα για τους μαζικούς τάφους στη Γάζα

Τέλος οι διπλωματικές σχέσεις της Κολομβίας με το Ισραήλ

Το Ισραήλ απειλεί με αντίποινα ενάντια της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα