ΑΘΗΝΑ
13:28
|
30.04.2024
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον διαπληκτισμό πριν τους πυροβολισμούς ενώ ακόμα αναζητούνται από την αστυνομία οι δράστες της ένοπλης συμπλοκής.
Τρεις οι τραυματίες από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάμερες ασφαλείας απαθανάτισαν τη στιγμή του διαπληκτισμού και των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι χθες τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου. Το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει πώς ξεκίνησε και εκτυλίχτηκε ο καβγάς με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό τριών ανδρών.

Δείτε το βίντεο (σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με πηγές το εν λόγω βίντεο είναι από τα πολλά διαθέτει και εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις Κρητικοί, δύο αδέλφια, ηλικίας 28 και 34 ετών, και ο 24χρονος φίλος τους. Τα αδέλφια νοσηλεύονται σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ ο 24χρονος νοσηλεύεται με ηπιότερα τραύματα.

Όπως έχει ανακοινώσει η Αστυνομία στο περιστατικό ενεπλάκησαν μια παρέα ανδρών από την Κρήτη, που διασκέδαζαν στην περιοχή, και δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ακόμα παραμένουν ασύλληπτοι. Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει επίσης ότι πριν από τους πυροβολισμούς προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των Κρητικών και των δύο επιβαινόντων στο αμάξι, με έναν από τους δύο να «τραβάει» πιστόλι και να πυροβολεί τρείς από την παρέα των Κρητικών. 

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Την έρευνα έχει αναλάβει το  τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέες συλλήψεις για την Greek Mafia

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Θεσσαλονίκη: 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα