ΑΘΗΝΑ
02:25
|
07.05.2024
Ο συνοδηγός φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως ο δράστης έφερε πάνω του όπλο και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε η εισαγγελία κατά του 37χρονου δράστη που αναζητείται, αλλά και του 33χρονου συνοδηγού, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των αρχών, για την επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι, με τα τρία θύματα να βρίσκονται βαριά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο 33χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως ο δράστης έφερε πάνω του όπλο, αλλά και πως δεν περίμενε πως ο διαπληκτισμός τους με τους τρεις άνδρες από την Κρήτη, θα προκαλούσε την δολοφονική αντίδραση του 37χρονου. «Ένα χαστούκι έριξα. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να δήλωσε στις αρχές.

Ο 37χρονος, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής αποφύγει την σύλληψη, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, με την αστυνομία να έχει στείλει σε όλες τις εξόδους της χώρας τα στοιχεία του ώστε να μην καταφέρει να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα