ΑΘΗΝΑ
11:27
|
25.06.2026
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.
Εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ), 57χρονος εργαζόμενος, μέλος συνεργείου ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού σε πλοίο, σε πλωτή δεξαμενή επισκευών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργαζόμενος έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν την έναρξη της εργασίας του νωρίς το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκέμβρη, ενώ σύμφωνα με το Υπ. Ναυτιλίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Στον χώρο πήγαν μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και του Σωματείου Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών. Προχώρησαν σε παύση εργασιών σε όλα τα συνεργεία εργασίας και επισκευών στο συγκεκριμένο πλοίο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Ποινή φυλάκισης 14 ετών σε δημοσιογράφους, εγείρει ερωτήματα για την ελευθερία του τύπου

Φλόριντα: 74χρονος θανατοποινίτης πρόκειται να γίνει ο ένατος που θα εκτελεστεί φέτος

Εκδήλωση: «Ανοχύρωτη Δημοκρατία – Κράτος Δικαίου σε κρίση»

Καλλιθέα: Συνελήφθη ο καθ’ ομολογίαν δράστης της συμπλοκής με θύμα έναν 17χρονο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα